Здравейте. Казвам се Пламен Петров! „Едно от най-важните неща за мен е моите курсисти наистина да умеят да карат, без да застрашават другите и себе си.”

plamenПрез 2004г .завърших висшето си образование   в
университета “проф. д-р Асен Златаров”, магистратура  по специалността “технология нефта, газа и химотология”в гр. Бургас. След което започнах да работя като консултант по превоз на опасни товари от 2005г., като до момента извършвам обучение за водачи на опасни товари. През годините съм провеждал многократни курсове и  обучения на водачи по опасни товари – в градове като Пловдив, Димитровград, Стара Загора, Разград, Силистра,  Пазарджик, Велико Търново и други.Завършил съм и технически колеж в гр. Сливен ,специалност “инструктор-преподавател” на водачи на МПС- 2008г.

Тук ще намерите необходимата информация относно провеждането на шофьорски курсове – категории В,С,СЕ,АМ,ADR – необходими документи за започване, както и необходими документи1. Лична карта.
2. Двете удостоверения за успешно положените изпити по теория и кормуване.
3. Удостоверение за успешно преминатия курс за оказване на първа долекарска помощ от Българския Червен кръст.
4. Диплома за завършено образование – оригинал и ксерокопие.
5. Медицинско удостоверение.
6. Вносни бележки за платени държавни такси, които се заплащат на място.
7. Не е нужно да носите снимки със себе си, ще Ви направят снимка на място.
 за издаване на шофьорска книжка, готова ли е вашата книжка и разбира се още много полезни неща за Вас бъдещи и настоящи шофьори.

Галерия Автокурс Петров